Maatwerk werktafels

OVRI roestvrijstalen werktafels worden geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) en zijn in elke gewenste afmeting leverbaar. Deze robuuste maatwerk werktafels zijn van topkwaliteit. Voor het werkblad wordt extra dik roestvrijstaal gebruikt van 1,2 mm in plaats van de standaard 1mm. Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking.

Naar wens kan per zijde gekozen worden voor een type rand, bijvoorbeeld rechtopstaand of een afwerking welke geïntegreerd kan worden in een tegelwand. In de hoeken lopen de randafwerkingen vanzelfsprekend naadloos in elkaar over.
Het roestvaststalen blad wordt aan de onderzijde verlijmd met geïmpregneerde vochtbestendige melamine hydrospan. Dit geeft het werkblad een grote stevigheid, stootvastheid en stijfheid. Ook wordt hierdoor een geluidsarm contact met pannen en overig keukengerei gerealiseerd.

Het werkblad wordt standaard gemonteerd op een roestvrijstalen kokerframe. De gebruikte kokers zijn vierkant en hebben een afmeting van 40x40mm. Het kokerframe is aan de onderzijde voorzien van stelpoten zodat de spoeltafel eenvoudig waterpas gesteld kan worden en deze bovendien altijd stevig en solide op de vloer staat. Hierbij kan er voor worden gekozen om de poten terug te laten vallen en de werktafel te voorzien van een volkern plint.

Ovri-werktafels

Het onderframe kan naar wens worden opengelaten of worden voorzien van een roestvrijstalen bodemschap waardoor er opbergruimte wordt gecreëerd onder het werkblad.
OVRI biedt ook de mogelijkheid om kasten en ladeblokken in te bouwen in het onderstelframe. Hierdoor ontstaat meer en hoogwaardigere opbergruimte. Indelingen, maatvoeringen en uitvoeringen zijn volledig naar wens van de klant. Als materiaal wordt volkern gebruikt, een variant van trespa. Dit materiaal is erg krasbestendig, stootvast en kan goed tegen vocht. Het oppervlak is glad en daardoor zeer goed en eenvoudig streeploos schoon te maken. Een ander groot voordeel is dat het in heel veel kleuren en dessins beschikbaar is waardoor de toepasbaarheid in thema ruimten enorm groot is.

Alle OVRI werktafels kunnen worden voorzien van hoekuitsparingen, kolomuitsparingen, schuine zijden enz. Ook naadloze hoekopstellingen zijn geen probleem. Hierdoor passen deze OVRI maatwerk werktafels altijd perfect in uw ruimte!

OVRI maatwerk werktafels worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, voedingsmiddelenindustrie en laboratoria. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden en testfaciliteiten.