Grootkeuken meubilair

Het is één van onze specialisaties: Het fabriceren van hoogwaardig grootkeuken meubilair. Als rvs-fabriek gebruiken we rvs vaak als basis maar ook het hoogwaardige volkern passen we regelmatig toe. Aan de hand van de functie van het grootkeuken meubilair, kiezen we het materiaal en de toepassing. Onze jarenlange ervaring ziet u terug in de nauwkeurige afwerking en doordachte maatwerk oplossingen van het grootkeuken meubilair.

Grootkeuken meubilair van rvs
Roestvaststaal is één van de meest gebruikte materialen in de onze fabriek. Zo ook voor het grootkeuken meubilair dat we fabriceren. Het materiaal is duurzaam en hygiënisch en daarom uitstekend toe te passen in de keuken. Afhankelijk van het uiteindelijke doel, maken we gebruik van het kwalitatief hoogwaardige rvs 304 en rvs 316.

Ovri_grootkeukenmeubilair

Grootkeuken meubilair met volkern
Naast rvs maken wij bij het fabriceren van grootkeuken meubilair gebruik van volkern. Volkern is in de volksmond vaak beter bekend onder de merknaam Trespa. Het betreft een plaatmateriaal met een hoge stoot- en slijtvastheid. Door het gladde oppervlak is het goed te reinigen en het is waterbestendig. Volkern is in vele kleuren verkrijgbaar waarbij wit nog altijd het meest toegepast wordt bij grootkeuken meubilair.

Diversiteit in grootkeuken meubilair
Het grootkeuken meubilair dat wij fabriceren is zeer divers. Van werktafels tot schuifdeurkasten en van wandrekken tot eilandschappen. Alle soorten grootkeukenmeubilair die van rvs gefabriceerd kunnen worden, komen uit onze fabriek.

VISUALS Ovri21a
VISUALS Ovri21b
VISUALS Ovri21c

Maatwerk grootkeuken meubilair
Bij OVRI werken we niet met vaste maatvoeringen. Deze bepaalt u als klant of stellen we in overleg samen. Wij helpen u graag om uw ideeën verder vorm te geven. Misschien wilt u wel opklapbare bladen om ruimte te besparen, een aangepaste werkhoogte of apparatuur ingebouwd. Wij denken graag mee in oplossingen waardoor ons grootkeuken meubilair één geheel vormt met de keuken.