Maatwerk wandkasten

De wandkasten welke door OVRI worden gemaakt zijn bedoeld om op te hangen aan de muur. Ze bestaan uit een combinatie van volkern en roestvrij staal. Volkern is een variant van trespa. Dit materiaal is erg krasbestendig, stootvast en kan goed tegen vocht. Het oppervlak is glad en daardoor zeer goed en eenvoudig streeploos schoon te maken. Een ander groot voordeel is dat het in heel veel kleuren en dessins beschikbaar is waardoor de toepasbaarheid in thema ruimten enorm groot is. In combinatie met roestvrij staal kunnen prachtige combinaties in kleur en uitstraling worden gerealiseerd.

De wandkasten worden opgebouwd door een roestvrij stalen frame van vierkante kokers van 40x40mm. Daar tussen in worden de volkern panelen van 10mm dik gemonteerd. Hierdoor ontstaat een zeer solide constructie waarmee en lange levensduur gegarandeerd is. Standaard is deze wandkast voorzien van een bodemschap en een tussenschap. Optioneel kan in de onderzijde van de wandkast verlichting worden geïntegreerd. Hiermee kan zowel een functionele als sfeervolle verlichting worden gecreëerd in het gebied onder de hangkast. Hierbij kan worden gekozen voor LED spots of een LED strip, al of niet voorzien van een dimmer.

De wandkasten zijn naar keuze te voorzien van draaideuren of schuifdeuren. Hierbij worden draaideuren standaard voorzien van roestvrijstalen pianoscharnieren. Deze hebben als voordeel dat ze na verloop van tijd niet kunnen gaan doorhangen. Op het gebied van scharnieren geldt dit scharniertype als kwalitatief gezien als meest hoogwaardige oplossing in de markt! Optioneel zijn de deuren te voorzien van een slot. Een beugel ten bate van het ophangen wordt altijd meegeleverd.

Ovri-wandkasten

Alle OVRI maatwerk wandkasten worden qua afmeting volledig naar wens van de klant gemaakt. Ook is het mogelijk om deze te voorzien van hoekuitsparingen, kolomuitsparingen, schuine zijden enz. Hierdoor passen deze OVRI maatwerk wandkasten altijd perfect in uw ruimte!

OVRI maatwerk wandkasten worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, grootkeukens, voedingsmiddelenindustrie, scheepskeukens en laboratoria. Het roestvrijstaal in deze kasten is ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden en testfaciliteiten.

AllEscort