De Dolphin bakwand

De Dolphin bakwand is in feite een Hakto bakwand, maar nu specifiek gericht op het bakken van vis. Oerdegelijk en volledig beproefd. Ze staan dan ook in menige visspeciaalzaak en in veel verkoopwagens.

De speciale visbakketels zijn verkrijgbaar in een standaard of grote maatvoering. Daarbij kan ook nog worden gekozen tussen conventionele ketels, hoog rendement ketels of elektrische ketels. Ze hebben allen een vlakke bodem en zijn eenvoudig te reinigen. Verouderde olie kan eenvoudig worden afgetapt en deze bakwand is voorzien van een laag en diep schap met uitlek rooster waar de gefrituurde vis kan uitlekken.

Door de vorm van de Dolphin bakwand kan deze eenvoudig worden geplaatst over de wielkast binnen een snackwagen. Het is ook geen probleem om de rest van de bakwand af te stemmen op de maatvoering en inrichting van de snackwagen. Verder is de Dolphin visbakwand standaard voorzien van oerdegelijke traditionele analoge klokthermostaten. Het grote voordeel van deze thermostaten is dat ze geen stroom nodig hebben en tegen een stootje kunnen. Dit maakt ze zeer geschikt voor toepassing in visbakkers voor snackwagens. Uiteraard kan de Dolphin visbakwand naar wens ook worden voorzien van elektronische bediening met bakprogramma’s.
De Dolphin visbakwand kan geleverd worden met speciale klotsdeksels welke voorkomen dat tijdens het rijden met een snackwagen de olie uit de ketels klotst.

Ovri-Dophin

Bij aanschaf van een Dolphin visbakwand haalt u niet alleen een kwaliteitsproduct in huis. U bent tegelijk verzekerd van een uitstekende service. Voor storingen en andere problemen beschikken onze dealers over een landelijke opererende servicedienst met goed opgeleide monteurs. Benodigde onderdelen kunnen daardoor snel worden vervangen en eventuele storingen worden snel verholpen. Daarnaast bieden onze dealers u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw frituurbakwand op vaste tijden zorgvuldig door OVRI opgeleide servicetechnici wordt nagekeken.

AllEscort