Maatwerk afzuigkappen

Voor horeca afzuiging en afzuiginstallaties

Een goede afzuiging is voor elke professionele keuken uniek. Vele factoren spelen een rol bij het specificeren van een juiste afzuigkap. De afmetingen, de vorm, eventuele obstakels in de ruimte zoals leidingen, schuine wanden of plafonds. Bepaling van de luchtafvoerkanalen en het fraai wegwerken er van, het aantal filters in de kap, de wens/noodzaak van geïntegreerde verlichting, enzovoort. Al deze variabelen, wensen en eisen kan OVRI combineren tot een perfecte afzuigkap voor elke situatie.

OVRI roestvrijstalen afzuigkappen hebben een grote afzuigcapaciteit en zijn speciaal ontwikkeld voor horeca afzuiging en afzuiginstallaties. Lengte, breedte en hoogte worden bepaald door de klant. De afzuigkappen worden gemaakt in diverse uitvoeringen:

Wandkap standaard
Wandkap doosmodel
Eilandkap doosmodel enkele rij filters
Eilandkap doosmodel dubbele rij filters
Condens afzuigkappen

De afzuigkappen worden gemaakt van 1mm hoogwaardig roestvast staal met een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking aan de buitenzijde.

Ovri-afzuigkappen eiland model

Elke kap is naar wens te voorzien van verlichting, van moderne LED Spots, LED strips of LED buizen, halogeen spots of de traditionele TL buis.
De afzuigkappen worden standaard geleverd met roestvrijstalen lamellenfilters. Deze zijn makkelijk uitneembaar en eenvoudig in de vaatwasser te reinigen. Optioneel kan de afzuigkap worden voorzien van een aftapkraan waarmee het gefilterde vloeibare vet welke zich verzameld in de goten kan worden afgetapt.

OVRI maatwerk afzuigkappen worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, voedingsmiddelenindustrie en laboratoria. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden, locaties aan de kust en offshore of laboratorium omgevingen.