Keukenbladen: Spoel, werk en spoelwerkbladen

OVRI roestvrijstalen maatwerk keukenbladen worden geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) en zijn in elke gewenste afmeting leverbaar. Deze robuuste maatwerk keukenbladen zijn van topkwaliteit. Voor het keukenblad wordt extra dik roestvrijstaal gebruikt van 1,2 mm in plaats van de standaard 1mm. Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking. Desgewenst kunt u kiezen uit dikker rvs materiaal: 1,5 2,0 2,5 of 3,0mm

Naar wens kan per zijde gekozen worden voor een type rand, bijvoorbeeld rechtopstaand of een afwerking welke geïntegreerd kan worden in een tegelwand. In de hoeken lopen de randafwerkingen vanzelfsprekend naadloos in elkaar over.
Het roestvaststalen keukenblad wordt aan de onderzijde verlijmd met geïmpregneerde vochtbestendige melamine hydrospan. Dit geeft het keukenblad een grote stevigheid, stootvastheid en stijfheid. Ook wordt hierdoor een geluidsarm contact met pannen en overig keukengerei gerealiseerd.
Uw keukenblad kunnen wij ook voorzien van een metalen hittebestendige onderlijming, zodat u een warmtebrug boven uw blad kunt plaatsen.

Ovri-keukenbladenrvs

OVRI keukenbladen kunnen worden voorzien van profielen, hiermee kunt u kiezen voor een werkbladprofiel, een spoelbladprofiel of een combinatie daarvan. Alle OVRI keukenbladen kunnen worden voorzien van hoekuitsparingen, kolomuitsparingen, schuine zijden enz. Ook naadloze hoekopstellingen of rondingen zijn geen probleem. Wij kunnen ook perfect spoelbakken of rvs afklopringen inlassen. Hierin is veel mogelijk en denken wij met de klant mee. Hierdoor passen deze OVRI maatwerk keukenbladen altijd perfect in uw ruimte!

Maximale lengte uit een deel: 5900mm bij 40mm dikte , groter is mogelijk met bilnaad of koppellas (eventueel op locatie)
Maximale diepte uit een deel: 1900mm bij 40mm dikte

Verschillende profielen mogelijk of combinaties daarvan:
A=spoelprofiel
B= vlak werkbladprofiel
C= vlakke tegelrand met keuze uit verschillende hoogtes
D= gezet tegelrand profiel met keuze uit verschillende diktes en/of hoogtes
Z= Zanussi ronding zodat het blad in een lijn geplaatst kan worden met Zanussi apparatuur

OVRI maatwerk keukenbladen worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, voedingsmiddelenindustrie en laboratoria. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden en testfaciliteiten.

AllEscort