Fry Logic Stand Alone

Voor een losse, krachtige en hoogwaardige frituuroplossing

De Fry Logic “Stand Alone” bestaat uit één losse Fry Logic frituuroplossing welke in zijn eigen behuizing zit. Deze uitvoering is zeer populair in grootkeukens waar men naast het traditionele koken ook de behoefte heeft aan een enkele maar degelijke frituurvoorziening.

De Fry Logic Stand Alone is volledig gemaakt van roestvrij staal 304. Ook de ketel zelf is geproduceerd van dit hoogwaardige roestvrij staal. Aan de achterzijde is voorzien in een rookgasafvoer, het toestel kan daardoor eenvoudig naast of in een andere/bestaande kooklijn worden opgesteld onder de afzuigkap. Daarna is het enkel nog aansluiten op de gasleiding en de stekker in het stopcontact.
Het aftappen van frituurolie kan eenvoudig middels een bijpassende vetlade welke onder het toestel kan worden geschoven.

Ovri Frylogic2

Dit frituurtoestel is voorzien van een modern touchscreen voorzien van een stevige glasplaat, ontwikkeld voor industrieel gebruik. Het instellen van de gewenste temperatuur is zeer eenvoudig en de intelligente computer gestuurde regeling zorgt er voor dat de frituurolie zo snel en nauwkeurig mogelijk op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Ook tijdens het frituren zorgt deze regeling er voor dat de temperatuur van de frituurolie zo constant mogelijk blijft.
De frituurolie kan eenvoudig worden afgetapt middels een kraan achter het deurtje.

Fry Logic Stand Alone friteuses worden veel gebruikt in grootkeukens, proefkeukens in de voedingsmiddelenindustrie, campings, kiosken, snackwagens, schoolkantines, sportkantines en bedrijfskantines!

Technische specificaties gas uitvoering:

Aansluitwaarde: 22 kW
Inhoud frituurpan +/- 25 liter
Afbakcapaciteit: circa 50 Kg frites per uur
HxBxD: 105 x 40 x 72 cm

 

Technische specificaties elektrische uitvoering:

Aansluitwaarde: 18 KW (400 V- AC 50/60 Hz)
Inhoud frituurpan +/- 20 liter
Afbakcapaciteit: circa 50 Kg frites per uur
HxBxD: 105 x 40 x 72 cm