Maatwerk spoeltafels

OVRI roestvrijstalen spoeltafels worden geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) en zijn in elke gewenste afmeting leverbaar. Deze robuuste maatwerk spoeltafels zijn van topkwaliteit. Voor het spoelblad wordt extra dik roestvrijstaal gebruikt van 1,2 mm in plaats van de standaard 1mm. Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking.

Rondom worden de spoelbladen standaard voorzien van geplooide schuin opstaande randen welke fungeren als waterkering. Naar wens kan per zijde gekozen worden voor een ander type rand, bijvoorbeeld rechtopstaand, vlak, of een afwerking welke geïntegreerd kan worden in een tegelwand. In de hoeken lopen de randafwerkingen vanzelfsprekend naadloos in elkaar over.
Het roestvaststalen blad wordt aan de onderzijde verlijmd met geïmpregneerde vochtbestendige melamine hydrospan. Dit geeft het spoelblad een grote stevigheid, stootvastheid en stijfheid. Ook wordt hierdoor een geluidsarm contact met pannen en overig keukengerei gerealiseerd.

Er kan worden gekozen uit vele soorten en maten roestvrijstalen spoelbakken welke volledig naadloos worden ingelast en afgewerkt. Bijbehorende afvoerpluggen, standpijpen en syphons (stankafsluiter) worden standaard meegeleverd. Het spoelblad kan indien gewenst al worden voorzien van een kraangat.

Ovri-spoeltafels

Het spoelblad wordt standaard gemonteerd op een roestvrijstalen kokerframe. De gebruikte kokers zijn vierkant en hebben een afmeting van 40x40mm. Het kokerframe is aan de onderzijde voorzien van stelpoten zodat de spoeltafel eenvoudig waterpas gesteld kan worden en deze bovendien altijd stevig en solide op de vloer staat. Hierbij kan er voor worden gekozen om de poten terug te laten vallen en de spoeltafel te voorzien van een volkern plint.

Het onderframe kan naar wens worden opengelaten of worden voorzien van een roestvrijstalen bodemschap waardoor er opbergruimte wordt gecreëerd onder het spoelblad.

OVRI biedt ook de mogelijkheid om kasten en ladeblokken in te bouwen in het onderstelframe. Hierdoor ontstaat meer en hoogwaardigere opbergruimte. Indelingen, maatvoeringen en uitvoeringen zijn volledig naar wens van de klant. Als materiaal wordt volkern gebruikt, een variant van trespa. Dit materiaal is erg krasbestendig, stootvast en kan goed tegen vocht. Het oppervlak is glad en daardoor zeer goed en eenvoudig streeploos schoon te maken. Een ander groot voordeel is dat het in heel veel kleuren en dessins beschikbaar is waardoor de toepasbaarheid in thema ruimten enorm groot is.

Alle OVRI spoeltafels kunnen worden voorzien van hoekuitsparingen, kolomuitsparingen, schuine zijden enz. Ook naadloze hoekopstellingen zijn geen probleem. Hierdoor passen deze OVRI maatwerk spoeltafels altijd perfect in uw ruimte!

OVRI maatwerk spoeltafels worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, voedingsmiddelenindustrie en laboratoria. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden en testfaciliteiten.