Rvs-maatwerk oplossingen

Waar de standaard niet volstaat, kunt u rekenen op onze kracht in maatwerk. De mogelijkheden van rvs-maatwerk uit onze fabriek zijn ontelbaar. Bij OVRI vertalen we uw ideeën naar rvs-vakmansschap van hoog niveau. Geen tussenpersoon en korte lijnen, dat is hoe wij werken. Gaan we voor u aan de slag? Dan kunt u rekenen op onze vakkundige aanpak van uw project.

Planmatige aanpak
Groot of juist heel klein, we benaderen iedere vraag met dezelfde planmatige aanpak. Want we vinden dat elke klant de aandacht moet krijgen die hij of zij verdient, ongeacht wensen, eisen en budget.

Inventarisatie
Om tot een optimaal voorstel te kunnen komen, bespreken we alle klant- en locatiespecifieke punten. U kunt daarbij denken aan:
• de inzetbaarheid en gebruik
• het budget
• de functionaliteit
• het design
• het materiaalgebruik
• de vorm en kleur
• de duurzaamheid

Orvi in Emmeloord

Voorstel
Op basis van de informatie die we verzameld hebben in de voorgaande stappen, komen we met een voorstel. Deze bestaat uit een offerte welke (optioneel) is aangevuld met een 3D tekening.

Heeft u al een uitgedacht idee en ontwerp? Een mooi uitgangspunt! We denken graag met u mee in uitdagingen en oplossingen.

Puntjes op de i
Aan de hand van het voorstel weet u exact waar u voor kiest. Er is ruimte om bij te schaven met als resultaat een inrichting of meubel die compleet aansluit op uw wensen.

Opdracht en productie
Als het voorstel tot in detail naar uw wens is, gaan onze vakmensen in de fabriek aan de slag. Hierbij bewaken we continu de kwaliteit en deadline.

Indien nodig maken we in deze fase een tekening voordat we starten met de productie.

Scherpe prijs voor uw rvs-maatwerk oplossing
Bent u overtuigd van onze maatwerkoplossingen in rvs? Laat u ook overtuigen door onze aantrekkelijke tariefstelling. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bel. 0527 616 047
Mail: verkoop@ovri.nl

VISUALS Ovri11