Transfer Friteuse

Hét heavy duty frituursysteem voor grootkeukens

Investeer in een winstgevende toekomst.
De beste transferfriteuses leveren niet alleen de beste afbakkwaliteit, maar ook de snelste doorlooptijden bij het afbakken van grote hoeveelheden frieten. Wanneer u kiest voor onze transferfriteuse kiest u voor vertrouwde kwaliteit en duurzaamheid. De efficiënte indeling en de nieuwste toegepaste technologieën zorgen voor een ergonomische en functionele werkomgeving. Een werkomgeving die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Een werkomgeving die meer rendement voor u genereert.

Mechanisch of automatisch hefsysteem
De transferfriteuses zijn leverbaar met een mechanisch hefsysteem of met een automatisch hefsysteem van de frituurmanden. Deze ergonomisch verantwoorde hefsystemen zorgen ervoor dat de manden niet meer getild hoeven te worden. De roestvrijstalen frituurmanden zijn verrijdbaar en voorzien van scharnierende bodemelementen welke openklappen om de afgebakken frieten in de opvangbakken te storten.

Rub-Oil vetbehandelingssysteem
Het optioneel verkrijgbare Rub-Oil vetbehandelingssysteem maakt uw transferfriteuse tot een uiterst professioneel werkinstrument. Dit geïntegreerd systeem laat op een veilige, efficiënte en ergonomisch verantwoorde wijze olie of vet af, filtert en regenereert. Dit sterke systeem verlengt niet alleen de levensduur van olie en vet, maar garandeert tevens een kwaliteitsverbetering van het product, waardoor u fors bespaart op de exploitatiekosten. Bovendien zorgt het Rub-Oil vetbehandelingssysteem voor een onmiskenbare tijdwinst en een verhoogde arbeidsveiligheid.

Ovri-transferfriteuses

Flexibel maatwerk
We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van professionele transferfriteuses en de expertise in huis om flexibel maatwerk te leveren.Tevreden klanten vindt u daarom overal: op luchthavens, in personeelskantines, pretparken, (zorg)instellingen en andere organisaties waarbij in korte tijd grote hoeveelheden gefrituurd moeten worden. Met een scherp oog op kwaliteitszorg garanderen wij onze klanten een bedrijfszekere oplossing die de investering meer dan waard is.

Verbeter uw rendement aanmerkelijk door deze snelle, efficiënte en veilige bakomgeving.