De ViVo bakwand

“ViVo” betekent levendig, en is daarom als naam gekozen voor het nieuwste model bakwand van OVRI.
Het oogstrelende design zorgt er voor dat deze bakwand met recht de eyecatcher in uw zaak is. De robuuste uitstraling, afgeronde hoeken en naadloze afwerking zijn hierbij kenmerkend. Het afwerkingsniveau en materiaalgebruik zijn van ongekend niveau, net als de mogelijkheden.
Belangrijke kenmerken van de ViVo bakwand zijn de robuuste looks en de ergonomie. Doordat de frietvergaarbak bij de ViVo laag zit, is hij uitermate geschikt voor verse friet. De voorgebakken friet kan in een simpele beweging in de frietvergaarbak worden gegooid.

Maximale flexibiliteit
De ViVo bakwand is ontworpen als “jas” voor alle mogelijke wensen op frituurgebied. Standaard ketels, HR ketels, visbakketels, elektrische ketels, alles past er in. Het neusje van de zalm vormt echter de mogelijkheid van een grote voorbakketel met een geautomatiseerde transfer mand! Hiermee is het mogelijk om 10 kg frites per keer voor te bakken. Nadat de door u ingestelde baktijd is verstreken, zal de mand automatisch omhoog komen. Eenmaal op zijn hoogste punt kunt u de mand eenvoudig over een rail geleiding boven de patatbak trekken, waarna u met één handeling de mand tegelijk kan openen en kantelen om zo de voorgebakken frites eenvoudig uit te werpen! Maximale efficiency en maximale ergonomie zijn gegarandeerd, waardoor u zonder veel extra moeite heerlijke zelf voorgebakken verse frites aan uw klanten kan serveren!

Ovri-Vivo

Custom made
Elke ondernemer is uniek, net als zijn manier van werken. Daarom wordt elke ViVo bakwand op maat gemaakt zodat u en uw team het meest efficiënt kunnen werken. Ook de front panelen kunnen afgestemd worden op uw huisstijlkleur.

Eenvoudig in gebruik
Design en gebruiksgemak komen samen. De ViVo is eenvoudig te bedienen waardoor al uw (hulp)krachten dezelfde kwaliteit leveren. De baktimers kunnen gebruikt worden middels de standaard instelling of kunnen door uzelf voorgeprogrammeerd worden. Ook aan een snelle en eenvoudige schoonmaak is gedacht.

Bespaar olie
Een bakwand ontwikkeld voor de manier “Lekkerder, gezonder en zuiniger!” De lekkerste snacks worden gebakken in verse olie. Verleng de levensduur van uw olie door dit te filteren. Uw snacks worden lekkerder, gezonder en u bespaart op de olie.

Capaciteit
Piek of daluren? De ViVo gaat er efficiënt mee om! De verkoop van de hoeveelheid friet en snacks zal van uur tot uur wisselen. Ook de dag van de week speelt hierin een belangrijke rol. Door de bakwand efficiënt in te delen kunt u snel inspelen op de gewenste vraag. Daarnaast heeft u geen onnodig hoge energiekosten.

Uw ideeën vertaald
Géén enkele bakwand die wij ontwikkelen is gelijk. Elke ondernemer die ermee werkt heeft namelijk zijn eigen voorkeuren. Natuurlijk helpen wij u graag met het maken van keuzes die een efficiëntieslag betekenen voor uw zaak. Dit doen onze dealers tijdens uw bezoek aan één van hun showrooms of bij u op locatie. De getrainde adviseurs van onze dealers denken vrijblijvend met u mee.

Uitstekende service
Bij aanschaf van een ViVo frituurbakwand haalt u niet alleen een kwaliteitsproduct in huis. U bent tegelijk verzekerd van een uitstekende service. Voor storingen en andere problemen beschikken onze dealers over een landelijke opererende servicedienst met goed opgeleide monteurs. Benodigde onderdelen kunnen daardoor snel worden vervangen en eventuele storingen worden snel verholpen. Daarnaast bieden onze dealers u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw frituurbakwand op vaste tijden zorgvuldig door OVRI opgeleide servicetechnici wordt nagekeken.

AllEscort