Uitgifte buffetten

OVRI buffetten worden geproduceerd van roestvrijstalen kokers 40x40mm AISI 304 (1.4301) en volkern plaat van 10mm. Volkern heet in de volksmond ook wel TRESPA. Het buffet word volledig geproduceerd in onze eigen fabriek in Emmeloord door onze eigen vakmensen.

De OVRI buffetten zijn in elke gewenste afmeting en uitvoering leverbaar. Onze robuuste maatwerk buffetten zijn van topkwaliteit.
Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking. Er kunnen vele apparaten ingebouwd worden in het blad of in het onderframe: koelvitrines, warmhoudvitrines, koelwerkbanken, bordenlowerators, dienbladlowerators, crushed-ice bakken, warmhoudplaat, of (verwarmde) etagères. Het blad kan uitgevoerd worden in RVS, volkern, of composiet. Ook qua vorm is veel mogelijk, een uitsparing of bijvoorbeeld het buffet in een ronde vorm of hoek is uiteraard geen probleem. Wij maken in onze eigen fabriek in Emmeloord gebruik van een lasersnijmachine welke elke vorm kan snijden. Als bekleding van de onderframes maken wij standaard gebruik van hoogwaardige stoot- kras- en vochtvaste volkern panelen. Indien gewenst kan gekozen worden voor een bedrukte print op het volkern of gewoon op hout; ook hierin is veel mogelijk.

Ovri_bufetten

Het onderframe wordt gelast van rvs kokers en kan desgewenst ingebouwd worden met volkern of rvs beplating. Ook hierin is veel mogelijk: open kasten, draaideuren, schuifdeuren, klepkasten, kassa-unit, rondingen of hoeken.
Als dienblad geleiding kan gekozen worden uit een hangende trayrail van rvs buis en of een breder blad welke dan wordt voorzien van halfrond roestvast stalen geleidingsprofielen.

Het buffet is aan de onderzijde voorzien van stelpoten, zodat het buffet eenvoudig waterpas gesteld kan worden en deze bovendien altijd stevig en solide op de vloer staat.
Standaard heeft het buffet terugvallende poten met een volkern plint of indien gewenst een rvs plint. Plaatsing op een opstort (uitvoering zonder poten) is ook mogelijk.

Voordelen OVRI buffet:

Oerdegelijk Nederlands product
Roestvrijstaal kokerframe AISI 304 (1.4301) maar desgewenst ook mogelijk in AISI 316
Volkern bekleding en inbouw, maar desgewenst ook in andere materialen
Vele variaties mogelijk zowel in maatvoering als uitvoering
Voordelen volkern: hygiënisch, makkelijk schoon te maken, degelijk en duurzaam, robuust