Grootkeukenapparatuur

Grootkeukenapparatuur moet robuust en betrouwbaar zijn. Daarom fabriceren wij grootkeukenapparatuur van hoogwaardig rvs. Rvs staat voor duurzaamheid en hygiëne, twee belangrijke aspecten in de professionele keuken. Door dit te combineren met het vakmanschap van ons team, produceren we voor onze klanten grootkeukenapparatuur die de crème de la crème genoemd mag worden.

De lijst apparatuur die wij voor grootkeukens fabriceren is groot. Hieronder geven we u graag een verkort overzicht:

Premium producent van de Rubbens grootkeukenapparatuur
Voor het toonaangevende merk Rubbens zijn wij premium producent. De grootkeukenapparatuur voor Rubbens vindt u al meer dan 100 jaar in horeca- en grootkeukens over de hele wereld. We zijn trots dat de alom geroemde Vapogrill van Rubbens uit onze fabriek komt. Maar ook de wandfornuizen, kookeilanden, blancheertoestellen, kookketels, braadsledes en woktafels van het merk worden met zorg in onze fabriek gemaakt.
www.rubbens.com

VISUALS Ovri16
VISUALS Ovri17a
VISUALS Ovri17b

Wandfornuizen en kookeilanden voor de horeca en grootkeuken
Als het gaat om grootkeukenapparatuur dan is een wandfornuis of kookeiland de basis voor iedere chefkok. In onze fabriek kunt u een rvs wandfornuis of kookeiland op maat samenstellen. Voor optimaal gebruiksgemak en hygiëne lassen we de apparatuur naadloos in het rvs-bovenblad. Denk aan inbouwopties zoals een gas of inductie kookunit, bain-marie met vulsysteem, bakplaat, doorkookplaat, grillplaat, frituur, gekoelde lades etc.

Bakwanden voor cafetaria’s
In ons assortiment nemen bakwanden voor de cafetaria een bijzondere plaats in. Wij waren de eerste fabrikant ter wereld met een hoog rendement bakwand: de Fry Logic 100. De jaren die daarop volgden hebben we de techniek in onze bakwanden nog verder geoptimaliseerd waardoor de bakwanden uit onze fabriek nog altijd tot de zuinigste ter wereld behoren

VISUALS Ovri18a

De merken bakwanden die wij produceren zijn o.a. Fry Logic, Hakto, Rubbens Cubomatic en ViVo. Elke bakwand uit onze fabriek is maatwerk om perfect aan te sluiten bij de workflow van de gebruiker. De bakwanden worden naar wens voorzien van hoog rendement frituurketels, bain-marie, spiegelplaat, transferfrituur etc.

VISUALS Ovri18b

Woktafels voor de Oosterse grootkeuken
Koken in een Oosterse keuken vraagt om specialistische grootkeuke apparatuur. De woktafels uit onze fabriek zijn voorzien van krachtige branders met een vermogen van 27,5 kW en een speciaal koel- en spoelsysteem om veiligheid in de keuken te garanderen. Het bovenblad is extra robuust gemaakt door de ondersteuning met een gegalvaniseerde plaat. Standaard hebben we 7 uitvoeringen van de woktafels in zowel een wand- als eilandmodel. Specifieke wensen voor uw grootkeukenapparatuur kunnen we als maatwerk doorvoeren.

VISUALS Ovri19
VISUALS Ovri-afzuigkap

Afzuigkappen voor de professionele keuken
Wandkappen, eilandkappen en condenskappen van rvs. Ze verlaten aan de lopende band onze fabriek. Echter is bijna geen enkele afzuigkap gelijk. Afmeting, vorm en capaciteit worden afgestemd op de grootkeuken waar de afzuigkap komt te hangen. Onze afzuigkappen zorgen voor de afzuiging van vuile lucht naar buiten met als resultaat een aangenaam werkklimaat. Waar een rvs afzuigkap boven de kookapparatuur wordt opgehangen, is de condenskap speciaal ontworpen voor boven bijvoorbeeld een vaatwasser of steamer.