De Hakto bakwand

Oerdegelijk en volledig beproefd. Dat zijn de bakwanden van OVRI. Van oudsher niet meer weg te denken uit cafetaria’s, snackbars en verkoopwagens.

Bewezen betrouwbaarheid
Frituurbakwanden moeten tegenwoordig heel wat in huis hebben. Ze moeten efficiënt zijn, gebruiksvriendelijk, veilig, mooi en absoluut probleemloos. Per slot van rekening worden ze ontworpen en ontwikkeld voor horecavakmensen die alle ins en outs kennen als het gaat om de snelle en hygiënische bereiding van frites, snacks en fast food. OVRI ontwikkelt en produceert sinds 1985 kwalitatief zeer hoogwaardige bakwanden die optimale efficiency op de werkvloer garanderen. Bij de Hakto frituurbakwand is alles gericht op maar één ding: gewoon goed frituren tegen een zo laag mogelijke investering.
Alle delen van een Hakto frituurbakwand, zoals het blad, de bovenbouw en de uitneembare patatbak zijn uitgevoerd in roestvaststaal. Een Hakto bakwand is veilig, fraai van design en sinds jaar en dag een betrouwbare investering.

Ovri-Hakto

Comfort en veiligheid voor de gebruiker
De gebruiker op de werkvloer speelt een belangrijke rol bij de vormgeving van Hakto bakwanden. Het werkblad bevindt zich op ideale werkhoogte en de regel thermostaten in de elektronische uitvoering zijn doelbewust op ooghoogte geplaatst. Bakwanden kunnen zowel links als rechts worden aangesloten op de benodigde voorzieningen. Ook als het gaat om schoonhouden, maakt de Hakto bakwand het u zo gemakkelijk mogelijk.

Optimaal bakresultaat
De ronde frituurketels zijn naadloos geperst en maar liefst 4 mm dik. Bovendien zijn ze voorzien van zware warmteoverdrachtsribben. Het resultaat: minimaal warmteverlies, maximale capaciteit en optimale warmteverdeling. Deze kenmerken zorgen op hun beurt voor minder kruimafzetting op de ketelwand, een lager energieverbruik, vetbesparing en heel eenvoudig onderhoud.
De elektronisch gestuurde HAKTO bakwanden zijn voorzien van een volautomatische opwarmingscyclus, waardoor de bakwand op eenvoudige wijze kan worden opgestart en de levensduur van het vet wordt verlengd. De thermostaat reageert met precisie op elke minimale temperatuurverandering. Temperatuurschommelingen zijn hierdoor minimaal, met als resultaat: een laag energieverbruik en een optimaal bakresultaat.

De uitvoeringsmogelijkheden zijn talrijk
De Hakto bakwanden zijn voorzien van de modernste technische snufjes en de nieuwste inzichten uit de praktijk. De bakwanden kunnen uit diverse units worden samengesteld, waarbij vrijwel iedere denkbare combinatie gebouwd kan worden. Onze ontwerpers maken vanuit uw wensen een vertaalslag naar een product op maat. Waarbij er rekening wordt gehouden met routing en de benodigde productiecapaciteit. Het bovenblad van uw Hakto bakwand wordt uit één stuk roestvaststaal gesneden en naadloos gemonteerd. Het reinigen en schoonhouden is hierdoor een fluitje van een cent.

Oerdegelijke kwaliteit
Het consequent leveren van kwaliteit valt of staat met de kwaliteit van de materialen die worden verwerkt. Bij de productie van een Hakto bakwand wordt er ook voor materialen en onderdelen steevast gekozen voor het beste van het beste. Alle Hakto bakwanden worden in eigen huis geproduceerd. Elke productie geschiedt op hoog technisch niveau. De lasersnijder is volledig computergestuurd en snijdt de roestvaststaal platen met een precisie van 1/100 mm. Daarnaast worden bepaalde onderdelen niet meer gelast, maar -net als in de vliegtuigindustrie- volgens speciale technieken gelijmd. Zo zoeken de OVRI productontwikkelaars voortdurend naar nieuwe technologische oplossingen en effectievere productiemethoden.

Safety First
Onder het motto Safety First zijn alle HAKTO frituurbakwanden geproduceerd volgens zeer strenge veiligheidseisen. Elke frituurketel is voorzien van een aansluitpunt voor brandbeveiliging. Zodra de temperatuur van het vet boven een vaste ingestelde temperatuur komt, wordt automatisch de gastoevoer afgesloten.

Uitstekende service
Bij aanschaf van een Hakto frituurbakwand haalt u niet alleen een kwaliteitsproduct in huis. U bent tegelijk verzekerd van een uitstekende service. Voor storingen en andere problemen beschikken onze dealers over een landelijke opererende servicedienst met goed opgeleide monteurs. Benodigde onderdelen kunnen daardoor snel worden vervangen en eventuele storingen worden snel verholpen. Daarnaast bieden onze dealers u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw frituurbakwand op vaste tijden zorgvuldig door OVRI opgeleide servicetechnici wordt nagekeken.