Maatwerk aan- en afvoertafels

Aan- en afvoertafels zijn bedoeld voor aansluiting met een professionele industriële vaatwasser. Over het aanvoerblad worden de vaatwaskorven aangevoerd richting de vaatwasser. Over het afvoerblad worden de vaatwaskorven met de gereinigde inhoud afgevoerd.
De aanvoertafel kan worden voorzien van één of meerdere spoelbakken in een maatvoering naar keuze. Hier kan het voorspoelen plaatsvinden. Er kan worden gekozen uit vele soorten en maten roestvrijstalen spoelbakken welke volledig naadloos worden ingelast en afgewerkt. Bijbehorende afvoerpluggen, standpijpen en syphons (stankafsluiter) worden standaard meegeleverd. Het aanvoerblad kan indien gewenst al worden voorzien van een kraangat.

De afvoertafel dient als uitlaadmogelijkheid van de schone vaat.
Zowel de aanvoertafel als afvoertafel wordt voorzien van een brede goot waar een standaard vaatwaskorf precies tussenin past. Hierdoor kan de vaatwaskorf eenvoudig en doeltreffend door de vaatwasser worden geleid.

OVRI is bekend met bijna alle merken en modellen vaatwassers die er zijn. Daardoor krijgt u gegarandeerd een aan- /afvoertafel welke perfect aansluit op uw vaatwasser, aangezien er vele maten en soorten aansluitprofielen zijn.

De OVRI roestvrijstalen aanvoertafels en afvoertafels worden geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) en zijn in elke gewenste afmeting leverbaar. Deze robuuste aan- en afvoer tafels zijn van topkwaliteit. Voor het blad wordt extra dik roestvrijstaal gebruikt van 1,2 mm in plaats van de standaard 1mm. Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking.

Ovri_aanenafvoertafels

Naar wens kan de achterzijde worden voorzien van een rechtopstaande rand of een afwerking welke geïntegreerd kan worden in een tegelwand. In de hoeken lopen de randafwerkingen vanzelfsprekend naadloos in elkaar over.

Het roestvaststalen blad wordt aan de onderzijde verlijmd met geïmpregneerde vochtbestendige melamine hydrospan. Dit geeft het spoelblad een grote stevigheid, stootvastheid en stijfheid. Ook wordt hierdoor een geluidsarm contact met pannen en overig keukengerei gerealiseerd.

De aan- en afvoerbladen worden standaard gemonteerd op een roestvrijstalen kokerframe. De gebruikte kokers zijn vierkant en hebben een afmeting van 40x40mm. Het kokerframe is aan de onderzijde voorzien van stelpoten zodat de tafels eenvoudig waterpas gesteld kunnen worden en deze bovendien altijd stevig en solide op de vloer staan.
Het onderframe kan naar wens worden opengelaten of worden voorzien van een roestvrijstalen bodemschap waardoor er opbergruimte wordt gecreëerd onder het blad.

Alle OVRI aan- en afvoertafels kunnen worden voorzien van hoekuitsparingen, kolomuitsparingen, schuine zijden enz. Ook naadloze hoekopstellingen zijn geen probleem. Hierdoor passen deze OVRI maatwerk werktafels altijd perfect in uw ruimte!

OVRI maatwerk aanvoertafels en afvoertafels worden veel gebruikt in het topsegment van horeca, grote bedrijfskantines en voedingsmiddelenindustrie. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden en offshore toepassingen.

AllEscort