Etagères

OVRI maatwerk etagères worden geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) en zijn in elke gewenste afmeting leverbaar. Deze robuuste maatwerk etagères zijn van topkwaliteit. Voor de etages wordt extra dik roestvrijstaal gebruikt van 1,2 mm in plaats van de standaard 1mm. Het roestvrijstaal heeft een verfijnde geborstelde en gepolijste afwerking.

De onderzijde wordt standaard geleverd met een open onderzijde, maar kan desgewenst worden voorzien van een RVS afdekplaat.

Naar wens kan er gekozen worden voor een staand of hangend model. De hangende modellen kunnen worden bevestigd aan het plafond zodat onder de etagère werkruimte over blijft. Uiteraard kan er ook worden gekozen uit diverse soorten verwarmingen, hierbij kunt u kiezen uit infrarood, keramisch of halogeen. De regelaar voor de eventuele verwarming wordt standaard netjes ingebouwd in het schap. Ook extra gewenst schakelmateriaal zoals wandcontactdozen en/of schakelaars kunnen in het schap worden ingebouwd.
Het schap onder een warmtebron wordt voorzien van een hittebestendige onderbouw. Dit voorkomt dat het onderliggende schap of werkblad gaat vervormen door de warmte die het verwarmingselement er boven afgeeft.

Voordelen OVRI maatwerk etagères:

Oerdegelijk Nederlands product
Roestvrijstaal AISI 304 (1.4301) maar desgewenst ook mogelijk in AISI 316
Volledig RVS frame en beplating, dus hygiënisch en makkelijk schoon te houden
Vele variaties mogelijk zowel in maatvoering als uitvoering
Verwarmd of onverwarmd
Hittebestendige onderlijming is mogelijk
Schakelmateriaal op de voor u beste plek ingebouw
Elektrakabels weggewerkt
Robuust en degelijk

Ovri-etageres
AllEscort