Pantry keukens

Een pantry keuken is de perfecte oplossing voor een kleine kantoorruimte, wachtkamer of winkelpand. Maar wat is een pantry keuken? Pantry’s zijn kleine keukens die ingericht zijn met apparatuur om bijvoorbeeld koffie te maken, iets te koelen en snel iets op te kunnen warmen. Vanwege het formaat zijn ze perfect voor kleine ruimtes of als afdelingskeuken. Voordelen van een pantry keuken zijn:

  • Ruimtebesparend
  • Een strakke uitstraling die niet misstaat in een openbare of zichtbare ruimte
  • Genoeg opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, servies of koffie en thee
  • Zeer degelijk gemaakt en makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudige montage

Download hier onze Pantry keuken folder

Pantry keukens van Ovri

Wanneer u kiest voor een pantry keuken van Ovri bent u gegarandeerd van bijzonder hoge kwaliteit en een modern design. Veelgebruikte materialen zijn volkern en roestvast staal. Beide materialen staan erom bekend dat ze zeer goed bestand zijn tegen vocht, temperatuurverschillen en UV-staling. Het materiaal zal niet buigen of breken en is onderhoudsarm. Onze pantry’s zijn duurzaam en komen standaard met energiezuinige apparatuur. Pantry keukens zijn leverbaar in verschillende modellen, breedtes en kleurstellingen. We kunnen in meerdere kleuren en designs leveren en ze hebben een geïntegreerde spoelbak die op de door u desgewenste plek geplaatst kan worden.

Pantry keuken als afdelingskeuken

Pantry keukens hoeven niet alleen in kleine ruimtes geplaatst te worden. Ze kunnen ook gebruikt worden als afdelingskeuken in bijvoorbeeld een ziekenhuis, zorginstelling of bedrijfskantine. Zo kunnen medewerkers op hun eigen afdeling snel en efficiënt dranken en voedsel bereiden en hoeven ze niet altijd naar de hoofdkantine om dit te doen. Dit kan tijd besparen en productiviteit verhogen. En zulke koffiehoeken fungeren vaak als meeting point waarbij werknemers even weg kunnen stappen van hun beeldscherm en onder het genot van een kop koffie of thee ideeën uit kunnen wisselen of bij kunnen kletsen. Dit verhoogt ook weer de productiviteit en creativiteit.

Uw pantry keuken op maat

Op deze pagina ziet u een impressie van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van pantry keukens. Uiteraard denken we graag met u mee wanneer u specifieke wensen heeft. Neem daarom contact met ons op om dit door te spreken en voor een vrijblijvend adviesgesprek.

pantry keuken