Wastroggen

OVRI maakt voor u roestvrijstalen wastroggen (ook wel waskuipen of wasgoten genoemd) op maat. Deze industriële oplossing voor het wassen en schrobben van handen en onderarmen wordt geproduceerd uit roestvrijstaal AISI 304 (1.4301). Er zijn diverse modellen beschikbaar; wandmodellen (met of zonder achterwand) , éénzijdige eilandmodellen en dubbelzijdige eilandmodellen. De lengte is tot op de mm aanpasbaar naar wens van de klant, net zoals het aantal kranen. Elke wastrog kan worden voorzien van meerdere kranen, zeepdispensers en desinfectiedispensers. Zowel voor de kranen als voor de dispensers zijn verschillende modellen toepasbaar. Uw eigen kranen of dispensers ergens gevonden? Geen probleem!

De bak van de wastrog loopt schuin af naar de afvoer zodat het water en vuil goed wegloopt, een stankafsluiter wordt standaard meegeleverd. Het gebruiksdeel van de wastroggen wordt volledig afgelast. Hierdoor is eenvoudige schoonmaak en hygiënisch gebruik gegarandeerd!

OVRI maatwerk wastroggen worden veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, laboratoria, horeca, kleedruimten, sanitaire ruimten, werkplaatsen en campings. Ook leverbaar in volledig AISI 316 (1.4401) voor bijzonder veeleisende omgevingen zoals zwembaden, aan het strand en testfaciliteiten.

Ovri-wastroggen